Sterrenwacht-Lente Sterrenwacht-Winter Sterrenwacht-Herfst Sterrenwacht-Lucht

Inschrijven voor een bedrijfsuitje

Wilt u in het kader van teambuilding, een jubileum of zomaar een gezellig onderonsje met uw werknemers een leerzaam uitje, dan is een bezoek aan onze sterrenwacht zeker het overwegen waard. U krijgt gezellig met z'n allen een rondleiding of presentatie en u kunt al uw vragen afvuren op de aanwezige medewerkers. De sfeer is gemoedelijk en leerzaam voor jong en oud.
 
Bij reservering voor een groep krijgt u een presentatie over het zonnestelsel van één van onze medewerkers. Na de presentatie kunt u rondkijken in de expositieruimte, waarin o.a. een aantal doe-dingen staan opgesteld. Ook een bezoek aan de grote sterrenkijker behoort tot de standaard activiteiten. Bij  helder weer overdag kunnen wij de zon laten zien. Met een speciaal filter laten we zonnevlekken en zonnevlammen zien. Duur van de excursie: 1,5 tot 2 uur.
 
Tip: U kunt bij het nabijgelegen restaurant De Merwelanden heerlijk eten voor- of nadat u ons een bezoek heeft gebracht. Bij elkaar een leuke middag of avond uit! Schrijf u in via onderstaand formulier of bel voor meer informatie ons nummer tijdens openingstijden.
 
Ons weekend valt op maandag en dinsdag, daarom is de sterrenwacht op deze dagen gesloten.
 
De aanvraag is pas definitief als de Sterrenwacht daarvan een bevestiging heeft gestuurd.
Vanwege de relatief lage toegangsprijzen, hanteren wij voor groepen geen kortingssysteem.
Entree inclusief presentatie: volwassenen € 3,25 p.p. Kinderen 4-12 jaar € 2,25 p.p.