Sterrenwacht-Lente Sterrenwacht-Winter Sterrenwacht-Herfst Sterrenwacht-Lucht

Inschrijven voor een groepsuitje

Sterrenwacht Mercurius is een zeer geschikt uitstapje voor groepen. U krijgt gezellig met z'n allen een rondleiding of presentatie en u kunt al uw vragen afvuren op de aanwezige medewerkers. De sfeer is gemoedelijk en leerzaam voor jong en oud.

Bij reservering voor een groep krijgt u een presentatie over het zonnestelsel van één van onze medewerkers. Na de presentatie kunt u rondkijken in de expositieruimte, waarin o.a. een aantal doe-dingen staan opgesteld. Ook een bezoek aan de grote sterrenkijker behoort tot de standaard activiteiten. Bij  helder weer overdag kunnen wij de zon laten zien. Met een speciaal filter laten we zonnevlekken en zonnevlammen zien. Duur van de excursie: 1,5 tot 2 uur.

Aanvragen van een groepsuitje kan door het onderstaande formulier in te vullen. Ons weekend valt op maandag en dinsdag, daarom is de sterrenwacht op deze dagen gesloten.

De aanvraag is pas definitief als de Sterrenwacht daarvan een bevestiging heeft gestuurd. 

Vanwege de relatief lage toegangsprijzen, hanteren wij voor groepen geen kortingssysteem. Entree inclusief presentatie: volwassenen € 3,25 p.p. Kinderen 4-12 jaar € 2,25 p.p.