Sterrenwacht-Lente Sterrenwacht-Winter Sterrenwacht-Herfst Sterrenwacht-Lucht

Inschrijving voor een kinderfeestje

Heeft uw zoon of dochter, van tenminste 8 jaar, een verjaardag te vieren en doet hij of zij dit graag met een groepje vriendjes en/of vriendinnetjes? Bij sterrenwacht Mercurius weten wij er raad mee!

De kinderen worden 1,5 tot 2 uur lang bezig gehouden. Eerst wordt er een presentatie over het zonnestelsel gegeven. Daarna gaan ze zelf op onderzoek in onze expositie. Natuurlijk wordt er ook uitleg gegeven bij de grote kijker in de koepel. Er wordt gezorgd voor chips en limonade en de jarige mag een aardigheidje uitzoeken. 

Standaard bedrag voor een kinderfeestje is € 65,- met een maximum van 8 kinderen en 2 begeleiders. Bij meer dan 8 kinderen of begeleiding wordt € 6,00 per persoon extra gerekend. Aanvragen van een kinderfeestje kan door het onderstaande formulier in te vullen. Kinderfeestjes houden wij alleen op de middagen. Op zondagen en zaterdagavonden kunnen geen kinderfeestjes gereserveerd worden. Ons weekend valt op maandag en dinsdag, daarom is de sterrenwacht op deze dagen gesloten.

De aanvraag is pas definitief als de Sterrenwacht daarvan een bevestiging heeft gestuurd. 

6, 12 en 13 oktober, 3 november 2018 zijn niet meer mogelijk